Prøv din t-shirt i Aarhus

Du skal altid være velkommen til at prøve din t-shirt i Aarhus, på vores adresse. Vi går meget op i, at du får en t-shirt, du kan lide at have på. Derfor er vores størrelser også ’som du kender dem’ og hvis du plejer at bruge Large, så skal du højst sandsynligt også have Large hos os. Men hvis du nu alligevel gerne vil prøve din t-shirt før du bestiller den her på siden er du velkommen til at komme forbi til en kop kaffe og prøve den. Vi holder til på Mejlgade 87, st.tv. i Aarhus C (meget tæt på Navitas og Aarhus Ø). Det eneste du skal gøre er at ringe eller skrive til os, og så finder vi et tidspunkt der kan passe ind i kalenderen.

Ikke bare en ringe t-shirt med et sjovt print

Man ser det tit, at man kan købe sig en t-shirt med et sjovt print, og efter 2 vaske er pasformen helt anderledes, end da man lagde den i kurven. Sådan skal det ikke være hos AswesayinDK. Når du modtager en t-shirt fra os er den i lækker 180 grams kvalitet og med solide syninger så pasformen holder. Tykt stof i sig selv er ikke en garant for en lækker kvalitet, så vi har nøje udvalgt vores t-shirts i en dejlig bomuldskvalitet, der er blød og lækker at have på – også efter mange timer. Som vi plejer at sige – ”vi sælger ikke noget, vi ikke selv har lyst til at gå rundt i!”. Hvis du vil, kan du læse mere om os og vores koncept her.

Mangler vi dit design?

Hvis du sidder og tænker: ”Konceptet er egentlig fedt nok, men hvorfor er der ikke lige det design jeg tænker på” – så fortvivl ej! Tryk dig i stedet hurtigt videre og skriv en hurtig mail til info@aswesayin.dk, hvor du beskriver din idé. Så vil vi se på din idé, og om vi ikke kan få lavet et design der kunne passe dig. Vi er altid interesseret i at høre din mening, og hvis vi sammen kan få lavet en cool t-shirt, så er det da bare super fedt. Vi håber selvfølgelig også, at du kan finde ét eller andet design du synes om blandt vores t-shirts i shoppen.