Sådan vasker du dine t-shirts

Vi går meget op i, at vores t-shirts ser godt ud, og det skulle de gerne blive ved med. Du kan selv sørge for at holde din t-shirt flot ved at følge denne korte guide til, hvordan du skal vaske din trøje fra AswesayinDK og du får et par gode råd med på vejen, så dit tøj holder sig flot længere.

Sådan vasker du dine t-shirts

Sørg for at vaske dine t-shirts skånsomt. Vend vrangen ud, så trykket vender indad og husk at vaske dine AswesayinDK t-shirts sammen med andet hvidt tøj. Selv efter mange vaske kan dit andet tøj have overskudsfarve, som kan smitte af på det hvide stof. Vælg samtidig vaskepulver til hvid vask, for at holde den flotte hide farve så længe som muligt. Husk også at vaske ved så lav temperatur som muligt. Vi anbefaler 30 grader og et skånsomt vaskeprogram.

Husk også, at du ikke behøver at vaske dine t-shirts efter hver gang du har haft dem på. Selvfølgelig, hvis den lugter eller er beskidt, så skal den til vask, men ellers kan en luftning gøre meget.

Tørring af t-shirts

Efter turen i vaskemaskinen kan det være fristeden at smide tøjet i tørretumbleren, men dette anbefaler vi ikke. Det både krøller dine t-shirts og kan i værste fald ændre på pasformen. I stedet anbefaler vi at man hænger sin t-shirt til tørre og strækker den inden – så undgår man krymp og t-shirten får et flot glat look.

Her kan du se flere gode vaskeråd.

Vi har testet vores t-shirts

Vi anbefaler meget, at man følger vaskeanvisningerne ovenfor, som også står på den hide label i vores t-shirts. Vi har dog valgt vores t-shirts ud fra det formål, at de skulle kunne tåle, at blive brugt og vasket, og vi har derfor også testet vores t-shirts pasform og holdbarhed ved gentagne vaske og gået op i at kunne levere t-shirts der bliver ved med at se godt ud og sidde godt.

Har du forresten set vores udvalg af t-shirts med sjove tryk?