Sort hvid plakater

Hos AswesayinDK kan du finde en masse sort hvid plakater - de er nemlig selve inbegrebet af vores koncept. Vi synes selv, at vores plakater giver et rigtig godt indspark til at kunne gøre hverdagen lidt sjovere. Samtidig giver en sort og hvid plakat fra os et personligt præg til din indretning, hvor alt ikke behøver være noget, man kan finde i IKEA (no offense!).

Plakater i sort og hvid

Sort/hvid plakater er essensen af AswesayinDK. Hele vores koncept er bygget op om de helt simple illustrationer, og det betyder altså også: INGEN FARVER. Alle vores illustrationer kommer direkte fra tegnebordet, hvor de først blev til med blyant på et stykke papir. Derefter er de alle røget en tur gennem computeren, hvor de til sidst er blevet til dét, du ser på hjemmesiden i dag. Alle ideerne er helt originale, og du kan godt regne med, at du ikke ser samme designs andre steder (ja, så skulle det da være fordi nogle andre hjemmesider synes om illustrationerne også!). Hele ideen bar AswesayinDK er, at de små sjove ting fra vores sprog og hverdagen godt kan bidrage til lidt sjov i stuen, soveværelset eller kontoret. Det er simpelt, sjovt og lidt dumt - det hele er meningen!

Plakater fra AswesayinDK i sort/hvid


God kvalitet

Vores plakater er alle i den bedste kvalitet, så de ser godt ud på væggen, og illustrationerne står knivskarpt!

Forskellige størrelser

Alle vores plakater fås i tre forskellige størrelser: A4, A3 og A2. Så er du sikker på, at de altid kan passe ind i din indretning.

Sjove illustrationer

Vi laver selv alle vores illustrationer, og de er simple, sjove og lidt dumme - dét er altsammen meningen!

Bedste kundeservice

Vi går op i dig! Vi er så glade for, at du er her, så du skal også have den bedste oplevelse med fra os. Derfor er der selvfølgelig billig og hurtig fragt, 30 dages returret og altid en åben telefonlinje.

Sort hvid plakat - hvorfor?

Hvorfor er det så, du skal have en sort hvid plakat? Jo, ser du - plakater i sort hvid passer ind overalt i din indretning. Med andre ord kan plakaten ikke kun hænge der, hvor du først havde forestillet det, men passer ind nærmest alle steder, da sort og hvid er konstraster, som passer ind i alle farvesammensætninger. Det kalder vi en rigtig smart løsning. Samtidig står sort på hvidt helt skarpt, og sort hvid plakater fra os er lavet til at give et personligt præg til enhver stue, køkken eller børneværelse. Der er altså ingen grænser for, hvordan du kan passe sort hid plakater ind i dit hjem. Hele essensen af sort hvid plakater er netop, at de er simple, og at der er fokus på et sjovt og enkelt budskab.

Se alle vores sort hvid plakater

Vi har mange forskellige plakater i sort og hvid, og du kan se dem alle her!