Ugler i mosen – T-shirt

199 DKK

Kort beskrevet, så får du her en lækker t-shirt med hjemmelavet og unikt design. T-shirten sidder godt og holder sig pæn efter selv mange vaske og vil uden tvivl falde i god jord som en sjov og anderledes gave til én du kender, eller siddende på dig selv. (Psst – du kunne jo altid bestille to t-shirts og derved spare fragten).

Vi sender alle vores t-shirts i en solid indpakning, og du kan selv vælge om du vil have dem leveret direkte til døren eller i den nærmeste pakkeboks. Hvis du er bosiddende i Aarhus eller omegn kan du også selv hente din t-shirt i Aarhus C på vores adresse.

Hvis ikke lige dette design er helt dig, så tag et kig på vores andre fede t-shirts. Og hvis du vil holde dig i fuglenes domæne, så prøve at tjekke vores “Skyde papegøjen” t-shirt ud!

Husk at vi har fri fragt ved køb af to t-shirts eller mere og selvfølgelig hurtig levering og 30 dages returret.

Ryd
Varenummer (SKU): 01-004 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Der er ugler i mosen!

Udtrykket er efterhånden rigtig gammelt og du kan læse mere om, hvorfor man siger, at der er “ugler i mosen”.

Som vores andre t-shirts er denne lavet i 100% bomuld og lavet i en holdbar kvalitet, så den har en god pasform, selv efter mange ture i vaskemaskinen. Samtidig er trykket lavet på den bedst mulige måde, så t-shirten holder sig flot, selv efter mange vaske. Derfor skal din t-shirt nok blive ved med at se flot ud i lang tid, så længe du overholder vaskeanvisningerne der står på mærkaten i t-shirten eller følger vores vaskeguide.

T-shirten er lavet udelukkende i bomuld i 180 gr., som giver en dejlig behagelig trøje, som man ikke kan se igennem, som man kan med andre billige alternativer. Trøjen er samtidig super dejlig at have på og beholder sin pasform, selv når du har haft den i vaskemaskinen mange gange. Vi har selv valgt vores t-shirts, så de har en kvalitet vi kan stå inde for, og som vi selv har lyst til at gå med. Derfor er vi virkeliggået meget op i, at levere en t-shirt, der er dejlig at gå med og bliver ved med at holde sig pæn, så du kan få en god oplevelse og et lækkert produkt.

Designet på t-shirten er 100% hjemmelavet, og kommer direkte fra tegnebordet. Derefter er det blevet lavet til en computerfil og blevet trykket på vores t-shirts efter de bedste forskrifter, så de ser rigtig godt ud. Du kan derfor regne med, at t-shirten holder sig flot længe, og at trykket ikke ser skarpt ud, selv efter mange vaske. Vi har selv gennemprøvet vores t-shirts og deres kvalitet, og kan med ro i sjælen sige, at de er rigtigt lækre.

Fittet på vores t-shirts er super behageligt, så de ikke bliver trælse at have på en hel dag. Derfor er de hverken kasseformede eller helt slimfit, men en god ting midt i mellem, som sidder utroligt flot. Derfor sidder de både pænt, hvis man er vant til at tage to store portioner til aftensmad, og også, hvis man kan nøjes med lidt mindre.

Yderligere information

Vægt 0.300 kg
Størrelser

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ugler i mosen – T-shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *