Græde over spildt mælk – Plakat

79 DKK249 DKK

Man må ikke græde over spildt mælk – her som plakat lige til at komme op på din væg, reol eller hylde!

Hæng den for sig selv eller sammen med nogle af de andre af vores sjove plakater for at skabe en personlig og sjov stil i dit hjem.

Vi går meget op i, at vores plakater skal være fede at se på, og har valgt papir og trykkemetode nøje, så vi er sikre på, at de står skarpt, når vi sender dem til dig. Hos os, vælger vi den bedste kvalitet, og efter vi har testet forskellige typer papir, har vi fundet frem til at trykke på 170 grams semi-mat plakatpapir, som bare ser bragende godt ud og har en god tykkelse. Du kan altså regne med, at den plakat du modtager, ser rigtig flot ud!

Du har frit valg, om du vil bestille din i A4, A3, A2 eller den store A1 – vi har alle størrelserne.

Vi har selvfølgelig også hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-009 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Plakaten er i stående format, og du kan helt selv vælge hvilken størrelse der passer dig bedst. Vi har helt fra A4 til den store A1. Vi designer helt selv vores plakater og går mget op i, at de står helt skarpt i printet. Derfor bruger vi lækker 170 grams semi-mat plakatpapir.

Vi går nemlig op i, at du får en rigtig god oplevelse hos os, og så er det altså bare nemmest at sende dig noget, du bliver glad for, og det kan du regne med, at du gør. Vores designs er desuden unikke, og kommer direkte fra vores tegnebord.

Ingen gider at se på ærgerlige folder! Derfor sørger vi selvfølgelig for at pakke plakaten omhyggeligt, når vi sender den, så den er uden skrammer, når du modtager den. Hvis du er fra Aarhus og omegn, er du også velkommen til at komme forbi og hente plakaten på vores adresse i Aarhus C (bare kontakt os på forhånd, så finder vi det tidspunkt, der passer bedst!).

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Græde over spildt mælk – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *