Skyde Papegøjen – Plakat

79 DKK249 DKK

Og sĂĄ er det bare med at fĂĄ benene pĂĄ nakken!

Hvis du godt kan lide at være hurtig, så kan du også tjekke vores få det lange ben foran motiv ud som plakat! Og hvorfor vælge? Plakaterne giver nemlig dit hjem lidt ekstra humor, og samtidig giver de anledning til en god snak om sjove danske ordsprog… what’s not to like?

Vi har prøvet forskellige typer af papir for at finde det bedste udseende, og du kan derfor regne med, at den plakat du modtager, ser bragende godt ud. Vi printer nemlig på semi-mat plakatpapir i 170 grams tykkelse. Dét gør, at illustration og tekst står helt skarpt.

Vi har selvfølgelig hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-005 Varekategori:

Beskrivelse

Vi designer helt selv vores plakater, så vi ved, at de er helt unikke. For at få dette ud bedst muligt bruger vi lækker 170 grams semi-mat plakatpapir. Dette sikrer at plakaten står helt skarpt, når du modtager den!

Med andre ord: Vi går op i, at du får en rigtig god oplevelse hos os. Så er det altså bare nemmest at sende dig noget, du bliver glad for, og det kan du regne med, du gør.

Vores motiver er 100% hjemmelavede og kommer direkte fra tegnebordet.

Vi sørger selvfølgelig for at pakke plakaten omhyggeligt, når vi sender den, så den er helt uden skrammer, når du modtager den. Ingen gider kigge på en plakat med ærgerlige folder! Hvis du er fra Aarhus og omegn, kan du også komme forbi og hente plakaten på vores adresse i Aarhus C (bare kontakt os i forvejen, så finder vi tidspunktet, der passer bedst!).

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skyde Papegøjen – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *