Få det lange ben foran – Plakat

79 DKK249 DKK

Kender du typen der bare altid kommer for sent, og virkelig bare skal se og få det lange ben foran? Er det måske dig? – hvordan man let gør, har vi her illustreret på vores plakat, som du kan få fra den lille A4 til den store A1. Easy Peasy.

Plakaten gør sig godt på væggen eller på reolen eller sammen med nogle af de andre af vores plakater. Den kunne eksempelvis være flot sammen med Græde over spildt mælk plakaten.

Vi går meget op i kvaliteten af vores produkter, så vi har nøje udvalgt trykkemetode og plakatkvalitet, så vi er sikre på, at de er 100%, som de skal være, når vi sender dem til dig. Vi har valgt det materiale, som vi synes giver den bedste kvalitet i forhold til udseende og holdbarhed, og derfor kan du regne med, at du modtager en plakat, der er en fornøjelse at kigge på. Vi trykker nemlig på semi-mat plakatpapir, som er i 170 grams kvalitet. Så står illustrationen og teksten nemlig helt skarpt.

Vi har selvfølgelig hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-007 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Du kan selv vælge, om du vil have din plakat i A4, A3, A2 eller den helt store A1 størrelse. Du får din plakat i rigtig lækker kvalitet, fordi vi trykker motivet på 170 grams semi-mat plakatpapir. Det betyder, at din plakat altid vil være skarp og tydelig.

Alle vores motiver er designet af os selv og er derfor 100% hjemmelavede.

Vi går op i, at du får en rigtig god oplevelse, når du handler hos os, og derfor sørger vi for, at pakke din plakat omhyggeligt, så den er uden skrammer, når du modtager den. Skulle du være fra Aarhus eller omegn, er du også velkommen til at kigge forbi og hente plakaten på vores adresse i Aarhus C (kontakt os i forvejen, så finder vi det tidspunkt, der passer bedst!).

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Få det lange ben foran – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *