Hold hovedet højt – Plakat

79 DKK249 DKK

Nogle gange skal man at holde hovedet højt, og andre gange kan man bare ikke holde det højt nok! Det er her illustreret på vores sjove plakat.

Plakaten er rigtig god alene eller sammen med nogle af de andre sjove plakater. Prøv eksempelvis at sætte den sammen med vores meget coole UGLESET plakat.

Du kan regne med at den plakat, du vil modtage ser rigtig flot ud, fordi vi trykker på 170 grams semi-mat plakatpapir. Dét gør nemlig at trykket står skarpt og at plakaten ikke giver genskær, når du hænger den op.

Plakaten kan fås i både stående og liggende format, hvor vi har tilpasset designet de to formater.

Vi har selvfølgelig hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-010 Varekategori:

Beskrivelse

Vores designs er 100% hjemmelavede, og vi trykker også selv vores plakater, fordi på den måde ved vi, at vi leverer plakater, der står helt skarpt i printet. Samtidig kan du selv vælge, om du vil have plakaten i stående eller liggende format, idet vi har tilpasset designet til at passe de to formater.

Det er vigtigt for os, at du modtager din plakat helt uskadt og fri for skrammer, og derfor er vi meget omhyggelige med at pakke din plakat sikkert ind. Hvis du tilfældigvis er fra Aarhus og omegn er det også en mulighed, at du kan komme forbi og hente plakaten på vores adresse i Aarhus C (du skal bare kontakte os på forhånd, så finder vi det tidspunkt, der passer bedst!)

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Hold hovedet højt – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *