Plakater

På siden her finder du alle vores plakater med danske ordsprog og talemåder. Vi går meget op i, at din plakat skal se godt ud. Derfor er alle vores plakater trykt på 170 grams semi-mat plakatpapir. Dette sikrer dig at din plakat står helt skarpt og ikke bliver forstyrret af uheldige lysindfald. Vi har testet mange forskellige typer plakatpapir, hvorfor vi til sidst fandt papirtypen hvor vores sorte illustrationer står allerskarpest.

Hvis du mangler et sted at starte, så prøv at tjekke tjek vores “Male fanden på væggen – plakat” ud!

Viser 1–16 af 18 resultater

Sjove plakater med ordsprog

Alle vores sjove plakater er baseret på vores danske ordsprog og talemåder, som vi har oversat “direkte” fra dansk til engelsk og samtidig lavet illustrationer til. Konceptet er som du kan se helt simpelt – sort/hvide plakater med sjove danske ordsprog på engelsk.

Der er ingen tvivl om, at en sjov plakat med ordsprog her fra AswesayinDK vil få dine gæster til at trække på smilebåndet. Det er dét der er meningen, og lidt sjovt på væggen kan altså skabe lige præcis dét ekstra i hverdagen, som får livet til at gå lidt lettere.

Flotte plakater der passer nemt ind

Vores plakater er selvfølgelig sjove, men også flotte. Det sort/hvide design gør, at de passer let ind i de fleste indretninger. Og hvad er i grunden en flot plakat? Tjah, vores holdning er, at designet er gennemført. Om man kan lide designet eller ej er helt sikkert en smagssag, men det simple og æstetiske i tynde sorte linjer på et helt hvidt papir – dét kalder vi for flotte plakater.

Så når sjovt og flot blandes, ja så går det hele jo op i en højere enhed.