Male fanden på væggen – Plakat

79 DKK249 DKK

Nogle gange kommer du til at beskrive en situation, så det hele lyder meget værre, end det egentlig er – og så maler du altså fanden på væggen, og pas på med det!

Plakaten kan sagtens hænge for sig selv, men det vil også give et godt pust til din hjemmehumor at have flere af vores sjove plakater hængende – se alle vores plakater her.

Du kan selv vælge, om du vil have denne plakat i A4, A3, A2 eller den store A1 størrelse. Vi har valgt semi-mat plakatpapir med en tykkelse på 170 gram til alle vores plakater. På den måde vil plakaten ikke genere med genskær, samtidig med at den er i en holdbar kvalitet der ser godt ud.

Vi har selvfølgelig hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-011 Varekategori:

Beskrivelse

Vi går op i, at du får en rigtig god oplevelse, når du køber din plakat hos os, og derfor har vi sikret at vores plakater har en lækker kvalitet både i forhold til tryk og materiale, men ikke mindst har vi selv designet vores designs, som altså er 100% hjemmelavede.

Det betyder også meget for os, at du modtager din plakat uden folder og skrammer, og derfor sørger vi for en omhyggelig indpakning, der sikre at du modtager din plakat i en intakt tilstand! Er du fra Aarhus og omegn er du velkommen til at afhente din plakat på vores adresse i Aarhus C (bare kontakt os i forvejen, så kan vi aftale et tidspunkt, der passer bedst!).

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Male fanden på væggen – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *