Springe ud af Skabet – Plakat

79 DKK249 DKK

Udtrykket ”at springe ud af skabet” kan have mange betydninger – her har vi illustreret den letteste mulige måde!

Plakaten kan både hænge alene på din væg, og vil også se rigtig godt ud sammen med en eller flere af vores andre fede plakater. Prøv eksempelvis at sætte den sammen med vores HOLD HOVEDET HØJT plakat.

Kvalitet betyder meget for os, og derfor har vi valgt selv at trykke vores plakater, så vi er sikre på, at de står 100% skarpt, når vi sender dem til dig. Vi har valgt det materiale, som vi synes giver den bedste kvalitet i forhold til udseende og holdbarhed, og du kan altså regne med, at du modtager en plakat, der er en fornøjelse at kigge på. Vi trykker nemlig på semi-mat plakatpapir, som er i 170 grams tykkelse, hvilket gør at illustrationen og teksten er helt tydelige og med rene linjer.

Du kan desuden selv vælge, om du bedst kan lide plakaten i stående eller liggende format – vi har nemlig tilpasset designet til begge formater.

Vi har selvfølgelig også hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-008 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Vores motiver er 100% hjemmelavede og kommer direkte fra tegnebordet. Vi er også de eneste forhandlere af disse designs.

Plakaten er i stående format og kan fås fra den lille A4 til den store A1, så du altid kan få en størrelse der passer perfekt til din væg, reol eller hylde. Vi designer selv vores plakater på gode materialer som 170 grams semi-mat plakatpapir, så vi ved, at de står helt skarpt.

Med andre ord: Vi går op i, at du får en rigtig god oplevelse hos os, og så er det bare nemmest at sende dig en plakat, du bliver glad for – det kan du regne med, at du gør! Vi sørger selvfølgelig også for at pakke plakaten omhyggeligt, så den er helt uden skrammer og folder, når du modtager den.

Hvis du er fra Aarhus og omegn, kan du også vælge at komme forbi og hente plakaten på vores adresse i Aarhus C (bare kontakt os på forhånd, så finder vi det tidspunkt, der passer bedst).

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Springe ud af Skabet – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *