Få en fjer på – Plakat

79 DKK249 DKK

At få en fjer på – det er nemt! Eller er det? Her er i hvert fald vores tændstiksmands bud på, hvordan man gør.

Plakaten er god til at gøre dit hjem lidt ekstra hyggeligt enten på væggen, hylden eller reolen. Du kan også få få en fjer på som t-shirt, så kan du udfordre andres idé om, hvordan man får en fjer på.

Det er vigtigt for os, at du bliver super glad for at handle hos os, og derfor trykker vi vores plakater på 170 grams semi-mat plakatpapir, så du kan regne med, at den plakat du modtager fra os ser fantastisk ud og er i god kvalitet. Dét gør ovenikøbet at du ikke skal tænke over uheldig lysindfald, fordi plakaten giver ikke genskær.

Du kan selvfølgelig regne med, at vi har hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-002 Varekategori:

Beskrivelse

Vi går op i at du får en rigtig god oplevelse, når du køber din plakat hos os, og derfor har vi sikret at vores plakater har en lækker kvalitet både i forhold til tryk og materiale, men ikke mindst har vi selv designet vores designs, som altså er 100% hjemmelavede.

Det betyder også, at vi går meget op i, at du modtager din plakat uden folder og skrammer, og derfor sørger vi for en omhyggelig indpakning, der holder! Er du tilfældigvis fra Aarhus eller omegn er du selvfølgelig velkommen til at afhente din plakat på vores adresse i Aarhus C (bare kontakt os i forvejen, så kan vi aftale et tidspunkt, der passer bedst).

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Få en fjer på – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *