Benene på nakken – Plakat

79 DKK249 DKK

Og så er det bare med at få benene på nakken!

Hvis du godt kan lide at være hurtig, så kan du også tjekke vores ’få det lange ben foran’ plakat ud! Og hvorfor vælge? Plakaterne giver nemlig dit hjem lidt ekstra humor, og samtidig giver de anledning til en god snak om ordsprog… what’s not to like!?

Vi har prøvet forskellige typer af papir for at finde det bedste udseende, og du kan derfor regne med, at den plakat du modtager, ser bragende godt ud. Vi trykker nemlig på semi-mat plakatpapir i 170 grams tykkelse. Dét gør, at illustration og tekst står helt skarpt.

Vi har selvfølgelig hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 0112 Varekategori:

Beskrivelse

Plakaten er i stående format og du kan helt selv vælge, om du vil have dne i A4, A3, A2 eller A1 i størrelse. Vi designer selv vores plakater, så vi ved at de står helt skarpt i printet. Derfor bruger vi også lækker 170 grams semi-mat plakatpapir i god kvalitet.

Med andre ord: Vi går op i, at du får en rigtig god oplevelse hos os. Så er det altså bare nemmest at sende dig noget, du bliver glad for, og det kan du regne med, at du gør.

Vores motiver er 100% hjemmelavede og kommer direkte fra tegnebordet.

Vi sørger selvfølgelig for at pakke plakaten omhyggeligt når vi sender den, så den er helt uden skrammer når du modtager den. Ingen gider kigge på en plakat med ærgerlige folder! Hvis du er fra Aarhus og omegn kan du også komme forbi og hente plakaten på vores adresse i Aarhus C – bare kontakt os, så finder vi en tid der passer!

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Benene på nakken – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *