Ugleset – Plakat

79 DKK249 DKK

Har du prøvet at være ugleset til en fest? Det er måske ikke det fedeste, men i det mindste kan man gøre det med stil!

Ugleset er en rigtig fed plakat, som kan bidrage med lidt ekstra humor og sjov til dit hjem, OG så er den én blandt flere designs vi også har som t-shirt – se alle vores t-shirts her.

Du fortjener en flot plakat, og derfor sætter vi en stor ære i at levere en rigtig god kvalitetsplakat til dig! Vi har derfor undersøgt flere plakattyper, og vi kom frem til typen: 170 grams plakatpapir med en semi-mat overflade. Vi sørger for at plakaten er, som den skal være, så du kan stole på, at din plakat ser bragende godt ud.

Vi har selvfølgelig hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-001 Varekategori:

Beskrivelse

Plakaten er i stående format og kan bestilles både som A4, A3, A2 og A1 i størrelse. Vi designer selv vores plakater, og på den måde kan vi sikre dig, at du modtager en super flot plakat, der har et klart og tydeligt print. Vi bruger nemlig 170 grams semi-mat plakatpapir, hvor du undgår at plakaten giver et genskær fra f.eks. lamper i dit hjem.

Vi gĂĄr op i din oplevelse hos os, og det betyder meget for os, at du modtager en plakat, som er helt uden skrammer og folder. Derfor pakker vi din plakat meget omhyggeligt, nĂĄr vi sender den afsted til dig. Er du fra Aarhus eller omegn, kan du ogsĂĄ komme forbi vores adresse i Aarhus C. Der skal du bare kontakte os pĂĄ forhĂĄnd, sĂĄ vi kan aftale et tidspunkt, som passer bedst.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ugleset – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *