Skyde papegøjen – T-shirt

199 DKK

Vi vil spare dig for en lang salgstekst, som du kender dem fra andre steder. Kort og godt, så har du her en lækker t-shirt med unikt hjemmelavet tryk, helt friskt fra tegneblokken. T-shirten holder godt, og er af en kvalitet, så vi selv har lyst til at gå rundt med dem.

Alle vores t-shirts bliver sendt i solid indpakning til dig, og du kan både få dem leveret direkte til døren eller få dem i den nærmeste pakkeboks. Du kan også selv hente din t-shirt i Aarhus C og spare fragten.

Hvis ikke lige præcis dette design er dig (eller du vil spare fragten ved at købe to t-shirts), så se vores andre varer i shoppen. Hvad siger du f.eks. til vores “Tabe ansigt” t-shirt?

Vi har selvfølgelig hurtig levering og 30 dages returret på alle vores produkter.

Ryd
Varenummer (SKU): 01-005 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Har du endnu ikke skudt papegøjen? Med de rette remedier kan det ikke være så svært – se selv her.

T-shirten er lavet i 100% bomuld og er med solide sygninger og en kvalitet, så pasformen ikke bliver ødelagt ved at blive vasket. Trykket er lavet, så t-shirten ligner sig selv første gang, såvel som efter mange gange i vaskemaskinen. Bare overhold vaskeanvisningerne der står på mærkaten i trøjen eller se vores lille vaskeguide.

T-shirten er produceret i Portugal og er i 180 gr. lækker bomuld (nej, ikke den grove der kradser i halsen, men en dejlig blød type, som er lækker at have på, selv efter en lang dag). Vi har personligt udvalgt t-shirt-kvaliteten så den er noget, vi selv havde lyst til at gå rundt med.

Trykket på t-shirten er 100% hjemmedesignet og påtrykt med den bedst mulige metode for at øge holdbarheden mest muligt. Derfor vil din t-shirt se godt ud selvom du vasker den mange gange (pssst – vi har selv prøvet, og de spiller stadig!).

Vi har valgt trøjerne efter at have et dejligt fit, så de er ikke kasseformede, men heller ikke slim fit (så du kan stadig tage to portioner til aften, uden at din t-shirt bliver overbelastet!)

Var denne t-shirt ikke lige den helt rigtige? Måske skulle du så tjekker vores “Få en fjer på” t-shirt ud!

Yderligere information

Vægt 0.300 kg
Størrelser

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Skyde papegøjen – T-shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *