Få en fjer på – T-shirt

199 DKK

Her får du en lækker t-shirt med vores helt eget, hjemmelavede design. T-shirten sidder rigtig behageligt og holder sig pæn efter vask. Ingen tvivl om, at den nok skal falde i god jord, hos én der aldrig kan få det lange ben foran (eller til dig selv, selvfølgelig). Hvis du er rigtig smart, kan du købe to t-shirts fra vores shop og spare fragten! Se de andre t-shirts.

Alle vores t-shirts sendes i en super god og holdbar indpakning, og du kan både få dem leveret direkte til døren eller til den nærmeste pakkeboks. Hvis du bor tæt på Aarhus kan du også hente dine t-shirts på vores adresse i Aarhus C og spare fragten.

Hvis ikke lige dette design er hvad du leder efter, så tag et kig på alle de andre varer i vores shop. Vi har f.eks. t-shirten med “at være ugleset”, som spiller ret godt!

Ryd
Varenummer (SKU): 01-002 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Vi kender dem allesammen – dem der aldrig kan få det lange ben foran!

Få her den lækre og sjove trøje, der kommer problemet til livs med en sjov og helt simpel guide.

T-shirten er i lækker bomuldskvalitet på 180 gr. Trøjen føles rigtig lækker, og stoffet beholder sin pasform, selv efter mange vaske. Vi har selv udvalgt trøjerne efter at have en kvalitet, så vi selv havde lyst til at gå med dem til hverdag. Derfor er både pasformen og kvaliteten super, så du ikke bliver træt af at have trøjen på – selv efter mange timer.

T-shirten er lavet i 100% bomuld og er med solide sygninger og en kvalitet, så pasformen ikke bliver ødelagt ved at blive vasket. Trykket er lavet, såt-shirten også ser pæn ud efter du har haft den i vaskemaskinen mange gange. Bare overhold vaskeanvisningerne der står på mærkaten i trøjen, eller læs om, hvordan du vasker en t-shirt fra os.

Trykket på t-shirten er kommer helt friskt fra tegnebordet, hvorefter det er røget gennem en computer og trykt på t-shirten. Vi har benyttet den bedste trykkemetode, så trykket holder sig flot langt ud i fremtiden (også efter mange gange i vaskemaskinen). Vi går selv med vores t-shirts, og de holder sig flotte og i pasform mange vaske frem.

Vores t-shirts har et meget behageligt fit, som hverken er kasseformet eller slimfit, men en god ting midt i mellem. Derfor sidder de både pænt, hvis man har spist lidt godt på det seneste, og også, hvis man godt kan holde fingrene fra kagedåsen.

Når man taler om lange ben, har du så set vores “Kom ned fra den høje hest” t-shirt?

Yderligere information

Vægt 0.300 kg
Størrelser

Small, Medium, Large, X-Large, XX-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Få en fjer på – T-shirt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *