Tabe ansigt – Plakat

79 DKK249 DKK

Det bliver nok aldrig sjovt at tabe ansigt for nogen – især ikke hvis man bor i Kina! (læs nærmere om det på vores blog). Alligevel er den ret sjov at have som plakat.

Du kan både hænge plakaten på væggen eller stille den på reolen – plakatens størrelse kan passes til begge dele. Hvis du er opsat på at sætte et ekstra særligt præg på dit hjem, er plakaterne også rigtig gode til at placere flere sammen – eksempelvis ville FÅ BENENE PÅ NAKKEN plakaten være sjov sammen med denne plakat.

Hos os, vælger vi den bedste kvalitet, og efter vi har testet forskellige typer papir, har vi fundet frem til at trykke på 170 grams semi-mat plakatpapir. Det har nemlig den rette tykkelse og kvalitet og ser bare fantastisk godt ud – også i modlys!

Vi har selvfølgelig også hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-003 Varekategori:

Beskrivelse

Du har muligheden for selv at bestemme, om du vil have din plakat i A4, A3, A2 eller A1 størrelse. Du får din plakat i rigtig lækker kvalitet, fordi vi trykker motivet på 170 grams semi-mat plakatpapir. Det betyder, at din plakat vil være skarp og tydelig – også i modlys.

Det betyder meget for os, at du får en rigtig god oplevelse, når du handler her, og derfor pakker vi din plakat omhyggeligt, så den er uden skrammer og folder, når du modtager den. Er du fra Aarhus og omegn, er du også velkommen til at kigge forbi og hente plakaten på vores adresse i Aarhus C (kontakt os i forvejen, så finder vi et passende tidspunkt).

Alle vores motiver er desuden designet af AswesayinDK og er derfor 100% hjemmelavede = du finder dem ikke andre steder!

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Tabe ansigt – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *