Ugler i mosen – Plakat

79 DKK249 DKK

Når det hele er lidt mystisk, og der måske er ugler i mosen – så ser det sådan her ud på en plakat!

Ugler i mosen er en af vores mest populære plakater, og kan sagtens hænge alene på din væg, men den vil også spille rigtig godt sammen med en eller flere af vores andre fede plakater. Hvis du er helt vild med ugler, kan du sætte denne plakat sammen med vores UGLESET plakat. På den måde kan du sætte et helt særligt og humoristisk præg på dit hjem, og samtidig får dig og dine gæster lidt ekstra at snakke om – win-win!

Du kan få plakaten lige fra den lille A4 og hele vejen op til den store A1 i størrelse.

Vi vil gerne sende en plakat til dig, som er flot både i trykket og papiret, fordi kvalitet er noget, der har stor betydning for os. Derfor har vi valgt at trykke vores plakater på 170 grams plakatpapir, som er semi-mat i overfladen. Det giver dig en plakat, der er 100% lækker i holdbarhed og udseende og også står godt i modlys fra f.eks. vinduer.

Vi har selvfølgelig også hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-004 Varekategori:

Beskrivelse

Det er vigtigt for os, at du får en rigtig god oplevelse, når du handler hos os. Derfor pakker vi din plakat i god emballage, som giver sikkerhed for, at du modtager din plakat uden skrammer og folder.

Du kan også hente plakaten på vores adresse i Aarhus C (bare kontakt os på forhånd, så vi kan finde et passende tidspunkt!).

Du kan selv vælge, om du vil bestille din plakat i A4, A3, A2 eller A1 størrelse. Vi trykker designet på semi-mat 170 grams plakatpapir, så din plakat bare kommer til at spille! På den måde bliver din plakat lækker at se på, og får en god holdbarhed.

Alle vores designs kommer direkte fra tegnebordet, og er derfor helt unikke.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Ugler i mosen – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *