Kom ned fra den høje hest – Plakat

79 DKK249 DKK

Kender du én, der bare trænger til at komme ned fra sin høje hest? Hvad med at vise hvordan man gør i stedet for at sige det?

Den høje hest passer rigtig godt til din væg eller hylde, og den kan både stå alene men også sammen med nogle af vores andre plakater. Har du eksempelvis set vores DER ER UGLER I MOSEN plakat? Hvis du bare er helt vild med dette design, så skal du også lige vide, at vi har den altså også i t-shirt med ugler i mosen.

Vi går meget op i kvaliteten af vores produkter, og at du får en plakat som ser fantastisk ud, og at designet står skarpt, som det skal. Vi har også derfor valgt at trykke vores design på 170  grams plakatpapir, der er semi-mat. Dermed får du en plakat hjem, som er flot trykket, giver ikke noget genskær og har en god tykkelse.

Vi har selvfølgelig hurtig og billig levering med GLS og 30 dages returret på alle vores varer i webshoppen.

Ryd
Varenummer (SKU): 02-006 Varekategori:

Beskrivelse

Plakatdesignet trykkes på plakatpapir i stående format i A4-A1, som er semi-mat i papiret og i en tykkelse på 170 gram, som tilsammen giver en lækker kvalitet. Vi designer selv vores plakater, så du kan være sikker på, at modtage en plakat der lever op til dine forventninger.

Vi har altid hurtig og billig levering med GLS, og vi sikrer os altid, at du modtager din plakat uden skrammer og ridser, og derfor er vi meget omhyggelige med at pakke din plakat i den bedste emballage, når vi skal sende den til dig. Skulle du tilfældigvis bo i Aarhus eller omegn, er du også meget velkommen til at komme forbi vores adresse i Aarhus C og hente din plakat (du skal bare lige kontakte os på forhånd, så vi kan aftale en tid, der passer bedst).

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 30 × 5 × 5 cm
Format

A4 – 210*297mm, A3 – 297*420mm, A2 – 420*594mm, A1 – 594*841mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kom ned fra den høje hest – Plakat”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *